Producties

We zijn in de eerste plaats een bedrijf, geen school. We verdienen ons geld door content te maken voor klanten. Dit kunnen (animatie)films zijn, producten uit de lasersnijder, miniatures of decors voor films van anderen, fotografie, logodesign, sounddesign, podcasts, etc. Het kan dus voorkomen dat we op een dag niet in de studio zijn, maar op de set staan! En dat jij, als je normaal sounddesign doet, nu even de belichting of de camera bedient. Het voordeel is dat je ook in aanraking komt met beroepen in de sector waarvan je niet wist dat het bestond, of dat je talenten hebt, die je zelf niet kende!

Je verdient zelf ook aan deze opdrachten, we storten een percentage van de factuur op een fondsje, speciaal voor jou. Dit geld kun je gebruiken om, als je weggaat bij ons, te investeren in materiaal wat je nodig gaat hebben in jouw carrière.

Werken aan je eigen ontwikkeling

Als je na een tijdje weet wat 'jouw ding' is, of als je het allang weet, krijg je veel tijd om beter te worden en skills te verzamelen. Je krijgt aanwijzingen van ons hoe je kunt leren, en waar je de beste tutorials vandaan kunt halen. Ook halen we experts uit ons netwerk naar de studio om 'masterclasses' te verzorgen.

Stages

Omdat het goed is ook te weten hoe het in andere bedrijven gaat, loop je stage. We zoeken samen de stage uit die bij je past, en overleggen of je 1 of meer dagen per week in dat bedrijf gaat werken. Wat ook kan is dat je stage loopt voor een bedrijf, maar bij ons in de studio aan hun opdrachten werkt. En soms krijg je de kans eenmalig met een bedrijf mee te werken aan een hele leuke klus.