Nu lukt het wel!

Soms lukt het niet op een gewone school. Dan word je gek van het de hele dag achter een tafel op een stoel zitten. Dingen leren waarvan jij niet ziet waarom je het moet leren. Of je hebt wel een baan, maar bent niet gelukkig omdat je niet begrepen wordt. 

Je hebt misschien wel een droom. Hoe je het eigenlijk wil. En weet je zeker dat je ergens heel goed in bent, maar niet in wat. Of je weet het wel, maar er is zoveel gedoe op school of thuis dat het er niet uit komt. 

Het zou kunnen dat je inmiddels moeite hebt met het inzien van waar school nou helemaal goed voor is. Of zit je zelfs thuis. 

Dan is het een kleine moeite, als je toch even op je telefoon zit, om deze website door te spitten, want wij zouden zo maar eens de plek kunnen zijn waar het WEL LUKT!

Als je geen zin hebt om het allemaal te lezen: Bel of app dan even of DM ons op Insta. Dan leggen we het graag even aan je uit. 

Langskomen mag altijd! Vinden we helemaal leuk!

Oke, ik heb niets te verliezen en ga even kijken...

 

Deel je interesse!

Met dit formulier kun je je ouders, mentor, docent, coach, buurman, vrienden laten weten dat je het misschien wel een idee vindt om een gesprek met ons te proberen. Dat hier wel een kans in zit!

Als je het zelf lastig vindt om contact met ons op te nemen, kunnen zij dat voor je doen!

Als je nou het email adres niet meer weet, stuur ze dan een appje met bijvoorbeeld deze tekst: Hoi........, mag ik je mailadres? HET GAAT OM MIJN TOEKOMST! (Wedden dat ze reageren?)